Norges beste Pizza - Moskusgrillen på Dombås

Jeg erklærer herved pizzaen på Moskusgrillen på Dombås til Norges beste pizza! Ingen over, og ingen ved siden av, ingen i nærheten engang. Stoppet her og spiste for andre gang forrige lørdag, og pizzaen var minst like god som første gang jeg prøvde den. Glem Peppes, glem Dolly, glem din lokale pizzasjappe om du tror har den beste pizzaen. Fordi ingen av disse kommer i nærheten av smaken til pizzaen på Moskusgrillen. Denne pizzaen er som spiller i en helt annen divisjon!

Jeg har smakt mange forskjellige pizzaer rundt om i Norge, men denne pizzaen, DENNE, den er helt spesiell! Så saftig, så full av smak at du skulle tro at de hadde funnet opp en ny rett som er mer enn bare pizza. Mulig de har det, men at de ikke vet det selv. Fordi jeg er ganske sikker på at denne pizzaen er det neste steget i evolusjonen av pizza. Helt enkelt og greit Pizza 2.0 (uttales Two-point-O).
Restaurant i Bergen - Ruccola Cafe & RestaurantI forrige uke spise jeg på en italiensk restaurant ved navnet Ruccola rett nedefor Fløyen. Jeg hadde aldri hørt om denne restauranten før, og syntes det alltid er spennende å prøve nye spisesteder. Det er liten restaurant med liten fasade, så det er veldig lett å gå forbi uten å legge merke til den. Jeg bestilte meg penne servert med kyllingfilet, sjampinjong, fløtesaus og parmesanost, mens min kollega bestilte spagetti servert med pesto og parmesanost. Betjeningen var veldig hyggelig (kanskje fordi vi var de eneste på restauranten?), og maten smakte godt. Altså ikke noe spesielt, ikke veldig godt, bare enkelt og greit godt.

Jeg vet at jeg får godt til å høres negativt ut, men det er ikke det jeg forsøker. Godt i min verden er mer som OK +, maten var på ingen måte dårlig, men heller ikke noe spesielt. Ble jeg skuffet? Nei, fordi jeg hadde absolutt ingen forventninger til restauranten.  Så om du ikke er ute etter den beste pastaen i Bergen, og kan nøye deg med godt, så fungerer det helt ypperlig å spise her. 
Trattoria Popolare - OsloIdag var vi og spiste på en italiensk restaurant ved navnet Trattoria Popolare helt nederst på Grünerløkka. For en positiv overraskelse denne restauranten var! Maten var helt utsøkt og er uten tvil en av de beste italienske restauranten jeg noen sinne har spist på! Maten var så full av smak og størrelsene på porsjonene var perfekte. Om dere noen sinne er i Oslo MÅ dere prøver denne restauranten, kan anbefales på det sterkeste!

Hva er den beste italienske restauranten dere har spist på?
Vulkan / Mathallen i Oslo

Idag var en litt mer chill dag i Oslo, med møter framfor faktisk arbeid. Altså, det er jo også arbeid å gå på møter, men det er så avslappende at det faktisk ikke føles slik ut. Var for første gang på Vulkan/Mathallen i Oslo, et kult sted for de som liker mat! For de som ikke har vært på en mathall (eller en vulkan?) før, er dette en samling av matbutikker (ikke dagligvare) og restauranter. Totalt er det visst 19 matbutikker, 28 restauranter og 10 barer! Stedet er i alle fall døds kult med en fantastisk blanding av ny og gammel arkitektur.

På Vulkan spiste vi lunsj på en restaurant som heter Døgnvill Bar & Burger. Dette skulle visst være en av de beste burgerene i Oslo, men må faktisk si meg ganske skuffet! Det var på ingen måte dårlig, men heller ikke noe spesielt, min vurdering er at burgeren faktisk var litt smakløs! Beste burgeren jeg har smak tilhører fortsatt Tollboden i Kristiansand :)

Har du vært på Vulkan/Mathallen og spist, hvor spiste du og hvordan likte du maten? Har du en restaurant jeg bare må prøve når jeg er i din by? :) 

 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » Mai 2015


Hvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015hits