Hotell i Kristiansand - Comfort Hotel KristiansandPå Comfort Hotel Kristiansand finnes det to "suiter" på hele hotellet. Jeg er usikker på om det faktisk er mulig å bestille disse rommene, du må nesten vite at de eksisterer for å kunne få booket de. Det finnes dette ca 35-40kvm store rommet, mens det andre er ca 50kvm med samme utforming, men bare større. Med unntak av disse to rommene er de resterende rommene enten enkeltrom eller dobbeltrom. Jeg har bodd på dobbeltrommene flere ganger, og der er det ingenting å klage på, de er helt supre de. Ingenting kan riktignok sammenlignes mot en stor og flott suite.

Tro det eller ei, men noen ganger foretrekker jeg faktisk å bo på små rom, mange av de er veldig koselige. Spesielt dersom jeg bare skal bo på et hotell en natt, bryr jeg meg faktisk sjeldent om rommet er stort eller lite. Ved lengre opphold derimot, er det veldig hyggelig å få bo på rom med litt størrelse. Da har man litt tid til å faktisk bruke plassen, pakke ut litt klær, ja til og med henge de opp i skapene.

Utrolig nok tok det meg ca syv eller åtte måneder for å ta hele rom i bruk. Jeg kunne få tildelt store og flotte rom, med stuer og badekar, men dette var fasiliteter jeg aldri brukte. De par siste månedene derimot har jeg blitt veldig flink å bruke stuer og sofaer. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor det tok meg så lang tid å bruke hele rommet, det er veldig merkelig å tenke tilbake på, men nå koser jeg meg virkelig med å ta i bruk hele rommet. Akkurat nå, i det øyeblikket dette innlegget blir skrevet sitter jeg faktisk i stuen i en junior-suite i Tønsberg. Soverommet og sengen jeg så vidt sett, eller touchet. Kankje jeg til og med skal slå på TV'en etterpå og se en god gammeldags film.
Hotell på Langesund - Quality Hotell SkjærgårdenSAMSUNG CAMERA PICTURES

Sist jeg bodde på et hotell i Langesund bodde jeg på spøkelseshotellet, Langesund bad. Det hotellet er en av de verste og skumleste hotellopplevelsene jeg noen sinne har opplevd. Med full storm og utette vinduer midt på vinteren i et eldgammelt hotell, var det ikke lett å føle seg komfortabel. Det er gjerne derfor enkelt å forstå at jeg var skeptisk til å bo enda engang i Langesund. Det tok ikke lang tid før jeg lettet skuldrene etter ankomst, fordi i kjent Choice-stil var dette et hotell som holdt standard. Hotellet minner faktisk veldig mye om Quality Hotel Resort Sparsborg, men med bedre beliggenhet og i maritim stil. Rommet var smakfullt innredet, og med høy standard. Rommet hadde til og med den fancie køyeseng-i-vegg løsningen jeg har sett på andre Comfort hoteller, smart om man skal ha gjester på rommet. Siden ankomst var seint, avreise var tidlig, er Langesund fortsatt et sted jeg kun har opplevd i mørke. Jeg har hørt at Langesund er et populært sted å feriere om sommeren, siden jeg ikke selv har opplevd det, får jeg ta det folk sier på ordet. Om dette er et sted du og dine skal feriere, kan jeg i det minste anbefale dette fine hotellet.
Les mer i arkivet » Desember 2015 » November 2015 » Oktober 2015


Hvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015hits