Hotell i Gøteborg - Comfort Hotel City CenterEtter nesten en uke i Trondheim ble det en fire dager i Oslo på Comfort Xpress Youngstorget. Har skrevet om det hotellet flere ganger her, og er fortsatt et hotell jeg liker svært godt. Vanligvis på ruten så pleier vi å ta en helg i Fredrikstad på denne tiden av måneden, men siden vi kom til å jobbe gjennom hele juli tenkte vi at det ville vært gøy å ta turen til Gøteborg i Stedet. Fra Sarpsborg der vi avsluttet arbeidsdagen var det kun snakk om ca en to timer kjøretur. Så spent og begeistret satte vi snuten mot Gøteborg.

Hotellet vi hadde fått booket het Quality Hotel Panorama og lå nært Liseberg. Ved ankomst kl 18 hadde vi ikke fått oppgradert rommene siden hotellet var fullbooket (her er det hotellet sitt ansvar å oppgradere oss) og var stuckt med to stk kjempe små rom. Min kollega er 203cm høy og fikk faktisk ikke fysisk plass i lengderetning i enkeltsengen. Etter mye om og men fikk vi byttet til annet hotell ved navnet Comfort Hotel City Center som også hadde en mer sentral beliggenhet.

Etter å ha sjekket inn på det nye hotellet fikk vi vite at hotellets p-hus var fullbooket og at på det nærmeste p-huset hadde en rekke biler hatt innbrudd natten før. Vi kjørte rundt en stund for å finne parkering, men det viste seg at alle p-hus med videoovervåkning i området var fulle. Vi kjørt bort til Järntorget fordi det var det eneste stedet det gikk ann å parkere litt ut i det åpne. Der støtte vi på en annen Nordmann som også var på leiting etter parkering. Han fortalte at han hadde hatt innbrudd i bilen sin inatt da den stod på det p-huset ved hotellet. Etter å ha googlet innbruddproblemet fant vi ut at Gøteborg er den tredje mest utsatte byen i Europa! Yiikes! Nå begynte det å bli seint og vi begynte virkelig å tvile avgjørelsen for å ta en helg i Gøteborg for så å måtte være bekymret for innbrudd i bilen. Det hele endte med at vi kjørte og fikk parkert bilen på det første hotellet, der var parkeringen både inngjerdet og med piggtråd, samt godt synlig fra hotellets fasade. Klokken var ikke elleve før vi endelig var tilbake på vårt hotell igjen.

Endelig på rommene, hadde vi til vår glede både fått hakket større rom og dobbeltseng. Altså ingenting å skrive hjem om, men betydelig bedre enn de knøtt små rommene på det første hotellet. Spenningen og begeistringen ble fort snudd til stress og bekymring ved ankomst i Gøteborg, fortsatt bekymret for innbrudd i bilen var vi nå klare for å nyte en helg hos söta bror. TO BE CONTINUED......

Avstander:

Østra Hamngatan - 1,0km (12min å spasere)
Avenyen -  1,5km (19min å spasere)
Gøteborg C / Nordstad - 1,3km (17min å spasere)
Liseberg - 2,5km (32min å spasere) 
Strikkegenser + GraffitiI Mariboes gate i Oslo har noen dekket hele siden av et bygg med et utrolig kult kunstverk. Digger grafitti av folk med skikkelige skillz. Tok samtidig friheten til å ta noen bilder av chille genseren min, en strikkegenser med pandabjørner.
#ArrivedInOslo

Etter noen dager i Fredrikstad har jeg nå ankommet Oslo. Tror jeg skal bo her i litt over en uke, men orker ikke å sjekke det nå fordi jeg er rimelig utslitt etter jobb idag. Med noen dager i Fredrikstad på CV'en er jeg blitt mer åpen for stedet. Ikke misforstå meg, stemningen fra turen ut på onsdagen er fortsatt ferskt i minnet. Men stedet har uten tvil sitt egen identitet og sin sjarme! Og det er ikke minst en veldig fin by! Skriver et innlegg litt senere om hotellet jeg har sjekket inn på, men nå skal jeg bare chille! Tenkte å hive med noen bilder med dagens antrekk, følte jeg klarte å hive sammen et bra antrekk idag :D Kommenter gjerne dersom dere er uenig! 
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


Hvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015hits