Hotell i Kristiansand - Comfort Hotel Kristiansand
På Comfort Hotel Kristiansand finnes det to "suiter" på hele hotellet. Jeg er usikker på om det faktisk er mulig å bestille disse rommene, du må nesten vite at de eksisterer for å kunne få booket de. Det finnes dette ca 35-40kvm store rommet, mens det andre er ca 50kvm med samme utforming, men bare større. Med unntak av disse to rommene er de resterende rommene enten enkeltrom eller dobbeltrom. Jeg har bodd på dobbeltrommene flere ganger, og der er det ingenting å klage på, de er helt supre de. Ingenting kan riktignok sammenlignes mot en stor og flott suite.

Tro det eller ei, men noen ganger foretrekker jeg faktisk å bo på små rom, mange av de er veldig koselige. Spesielt dersom jeg bare skal bo på et hotell en natt, bryr jeg meg faktisk sjeldent om rommet er stort eller lite. Ved lengre opphold derimot, er det veldig hyggelig å få bo på rom med litt størrelse. Da har man litt tid til å faktisk bruke plassen, pakke ut litt klær, ja til og med henge de opp i skapene.

Utrolig nok tok det meg ca syv eller åtte måneder for å ta hele rom i bruk. Jeg kunne få tildelt store og flotte rom, med stuer og badekar, men dette var fasiliteter jeg aldri brukte. De par siste månedene derimot har jeg blitt veldig flink å bruke stuer og sofaer. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor det tok meg så lang tid å bruke hele rommet, det er veldig merkelig å tenke tilbake på, men nå koser jeg meg virkelig med å ta i bruk hele rommet. Akkurat nå, i det øyeblikket dette innlegget blir skrevet sitter jeg faktisk i stuen i en junior-suite i Tønsberg. Soverommet og sengen jeg så vidt sett, eller touchet. Kankje jeg til og med skal slå på TV'en etterpå og se en god gammeldags film.

2 kommentarer

Anonym

10.12.2015 kl.22:20

Fin blogg!

hotelliv

10.12.2015 kl.22:25

Anonym: Takk skal du ha!Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡