Hotell i Oslo - Comfort Hotel Xpress Central Station
Etter å ha bodd på samme hotell i Oslo kanskje de siste månedene syntes jeg det var hyggelig og forfriskende å prøve noe nytt! Da jeg ikke hadde hørt om dette hotellet tidligere hadde jeg heller ingen forventninger, men herre jemeni ble jeg positiv overrasket! Selv om rommet kun var av vanlig dobbeltrom størrelse, altså ikke en suite, kan jeg med hånden på hjertet si at dette er en av de fineste rommene jeg har bodd på, samt en av de beste hotell opplevelsene jeg har hatt. For det første syntes jeg at møbler, gulv, tapet, farger, innredning, lamper osv var smakfullt og moderne.

Det andre som virkelig gjorde rommet til blant de beste jeg har bodd på er belysning. Her er det mange hoteller som bommer fullstendig (sitter bla på et rom i Stavanger nå som bommer ganske bra på dette). Belysning er like viktig som innredningen, belysning skal forgå i lag, helst tre til fire lag for å lage best mulig stemning og atmosfære. Og dette rommet på Comfort Hotel Xpress Central Station har noen av den beste, om ikke den beste lyssammensetningen jeg har sett på et hotellrom! Utover kvelden pleier jeg som regel å slå av lys et lag av gangen. Først de i taket, så vegg eller gulvlamper, og til slutt lampene ved sengen. Dette fører til en naturlig neddimming av lyset og kroppen kan lettere klargjøre seg for søvn. På dette rommet satt jeg derimot med alle lysene på til langt ut på natten, ikke det lureste, men jeg ville oppleve denne atmosfæren så lenge som mulig. Har jeg fått et nytt favoritt hotell i Oslo? Mulig, bodde nemlig på et nydelig hotell forrige uke. Følg med de kommende ukene for å lese om det hotell! 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡