Petter Stordalen signerer 1300 bøker!


I forbindelse med lansering av sin selvbiografi for noen uker siden tok Petter på seg oppgaven av å signere hele 1300 bøker for de første heldige som kjøpte boken. JEG GJENTAR, 1300 BØKER SIGNERT! Det er faktisk uhørt i Norges land, de største kriminalforfattere signerer på det meste en 400 - 500 bøker i slengen! Så før igangsettingen var det ingen som visste om dette kom til å gå, ville det i det heletatt være mulig å signere så mange bøker i strekk? Og Petter, med en håndskade etter en ulykke i forbindelse med nyåpning av et hotell i Malmö bare måneder tidligere? For vi som har vært med slikt som dette tidligere var det god grunn til å være bekymret.

Heldigvis for Petter og forlaget er en av mine ekspertiser effektivitet, jeg ble lært effektivitet av tyskerne jeg. Og er det en ting tyskere er kjent, så er det nemlig effektivitet. Ved ankomst til lageret hvor signeringen skulle finne sted, så jeg fort at oppsettet ikke ville være godt nok, det ville rett og slett ta for mye tid. Og er det noe Petter kun har i begrenset mengder, så er det tid. Jeg endret oppsettet og satte opp signeringen som et lite samlebånd på en fabrikk. Altså, det er god grunn til at fabrikker bruker samlebånd. Alle mann på hver sin post, en som pakket ut bøker, en som åpnet bøkene til riktig side, en som stilte opp bøkene for signering, Petter som signerte, en som tok bøkene vekk, og en som pakket bøkene for sending. En liten signeringsfabrikk med andre ord. Og her kommer det imponerende, og takk til gutta som pakket. Alle 1300 bøker skulle sendes til hver sin mottaker! Det er helsikes mange bøker å sende ut på en dag! Så all ære til de!

Endelig kunne jeg bruke til min tyskeropplæring til noe praktisk og nyttig, og ikke bare til å kjefte på andre og være streng. Etter to timer og femten minutter med hardbanka signering, begynte Petter å få dårlig tid, et møte med naboene var det neste på agendaen. Og som Petter selv sier, "jeg holder alltid det jeg lover". Så det å ikke dukke opp på dette møtet var rett og slett ikke noe alternativ. Så mens sekretæren sjekker Google Maps for raskeste vei midt i Oslos verste rushtid, ser vi alle mann at Petter girer opp i høygir. Jeg tenker, han kommer å merke dette i høyrehånden imorgen. Han setter inn aller siste støt og fullfører signeringen av 1319 bøker på utrolige 2 timer og 26 minutter! For en energi, for en stemning, for et team og for en leder! For noe som egentlig virker kjedelig og labert, så var dette virkelig en opplevelse!

  

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡