Idag har jeg skapt historie!
På treningssenteret ved siden av Quality hotellet her i Langesund har jeg skap historie! For det første, fy faen så digg å sitte her svett, illeluktende og så sliten at jeg såvidt klarer å trykke inn tastene på tastaturet. For det andre, så kan jeg offisielt fortelle alle og enhver, samt skryte over hele Facebook, at etter nesten ett år med pause, så har jeg endelig begynt å trene igjen! Seriøst, hvem er ikke interessert i å vite hva jeg bruker kveldene mine på?!

Det hele begynte med at jeg kjøpte meg noen freshe Nike sko på tilbud, men etter å ha forlatt butikken gikk det jo opp for meg. Jeg er ikke oppvokst i Åsane, Loddefjord, Fyllingsdalen eller på Laksevåg (les Oslo øst), så jeg går jo ikke utendørs med joggebukse, så hva pokker skal jeg med joggesko? Etter å hatt en samtale med meg selv, ble vi enige om at det kanskje var best for min og vår egen helse at vi/jeg begynte å trene igjen. Jeg var enig med meg selv, og syntes at dette var en strålende fin måte å bruke mine nye joggesko på.

De siste fem årene før jeg begynte å reise Norge rundt, hadde jeg jo trent aktivt, der den laveste aktiviteten var to ganger i uken. Og da mener jeg at på hele fem år, iløpet av hele den perioden, var den uken jeg trente minst, den uken jeg kun trente to ganger. Med andre ord så har jeg vært veldig vant til å trene, og utrolig streng med meg selv med å ikke gå glipp av treninger heller. Jeg kan sikkert telle på en hånd de gangene jeg skippet trening på de fem årene! Trening har derfor  nesten vært en del av min hverdag. Ikke at det er noe spesielt, det er hundretusenvis av mennesker i Norge som minst trener like mye som jeg gjorde. Men det er rart å sitte her og se tilbake på det siste året, hvorfor har jeg ikke trent, og hvordan kan jeg ha vært så lat? Det enkle svaret er at da jeg trente tidligere var hverdagen min dominert av rutine, noe som gjorde alt mye enklere. Stå opp, gå på jobb i åtte timer, kommer hjem, slappe av, spise middag, trene tre timer, komme hjem, spise kvelds, sove, repeat. Men ved å konstant være på reise, så forsvinner både daglige, ukentlige eller månedlige rutiner, noe som er super herlig og helt fantastisk, men system er dessverre ikke noe som passer inn i noe sånt. Målet er uansett å minst trene to ganger i uken nå, både styrke og cardio. Jeg tenker det er uendelig bedre enn å ikke trene noe, så sammen med en noenlunde grei diett bør jo dette bli flotte greier tenker jeg!

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡