Hotell i Arendal - Clarion Tyholmen Hotel Arendal


Det er ikke mange ganger jeg nedgraderer rommet, men på dette flotte hotellet på Sørlandet, så gjorde jeg nettopp det. Jeg fikk nøkkelkortet til en flott suite som var fordelt over to etasjer. Og det er grunnen til at jeg byttet, to etasjer, hvem i huleste trenger et rom på to etasjer? Eller kanskje et bedre spørsmål, hvem i huleste vil ha et rom over to etasjer? Ikke meg, så nei takk!

Nå skal det sies at jeg er oppvokst på byens beste kant, Fana. Så jeg er vant til både det ene og det andre, men selv for et selverklært medlem av eliten finnes det grenser. Hvordan spør du? Vel, fordi luksus handler ikke bare om plass, men om utførelse og utforming. Å ha badet på en annen etasje enn soveværelset er bare sykt upraktisk, og noe jeg ikke ønsker å ha noen deltakelse i. Når mine foreldre klarte å ha minst et bad for hver etasje i villaen jeg vokste opp i, så skulle man tro at en hotellkjede som er verdt milliarder skulle ha klart det samme. Standard foran antall kvadratmeter er slik jeg liker det. Fordi når du og vennegjengen er ute på byen og drikker Cava, så er det pris per kvadrat, eller pris per liter som gjelder.

Foruten mangelen på god planløsning, er dette et hotell av ypperste klasse, ja selv for en Fana gutt som bruker sine ferier i Puerto Banus, på Dr. Holms og på Smestad vest. Med et rom som svevde over havet, og en utsikt så nydelig som på bildet over, er det lite annet å klage på. For guds skyld, hotellet hadde til og med air condition, rett og slett imponerende! 

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡