Hotell i Sarpsborg - Quality Hotel & Resort Sarpsborg
Av en eller annen grunn blir bildene fra noen hotellrom dårlige selv om bildene er tatt på lyse dagen og med full belysning på rommet. Merkelig fenomen, mulig jeg må ha meg et bedre kamera? Til hotellet da. Jeg bor som regel på "forretningshotell"  eller sentrumshotell. Så da visste jeg ikke hva jeg kunne forvente meg av et Quaity Resort Hotell, altså et familiehotell.

Ved ankomst var det tydelig at dette hotellet hadde annet klientell enn det jeg er vant til fra sentrumshotell. Hotellet virket fullt av konfirmanter samt deres gjester, også var det et landstreff innenfor et eller annet som hadde tiltrukket seg masse 70 - 80 åringer. Morsom kombinasjon om du tenker over det. Feiring av de som er på vei mot å bli voksne, samt de som har vært voksne så lenge at de har en hel livstid å mimre tilbake til.

Etter innsjekk merket jeg fort at dette hotellet er betydelig større enn de sentrumshotellene jeg vanligvis bor på, og minnet meg veldig om de familiehotellene jeg har bodd på da jeg var på ferie som barn i USA. Hotellet hadde ikke mer enn tre etasje, men var delt inn i tre eller fire like fløyer, som de fleste familiehotellene på andre siden av dammen. Noe annet som minnet meg om et feriehotell fra barndommen, og da spesielt et hotell i Las Vegas, var Superland. Superland, som er en del av dette hotellet, er en del som inkluderer et eget badeland, minigolf, klatrevegger og hinderløypebane. Med andre ord er dette hotellet virkelig rustet til en gøyal weekend med barna. 

Det var helt ærlig veldig interessant å oppleve et hotell som er så annerledes enn det jeg er vant til, og må si at det var også gøy å spille minigolf igjen! Skal man på weekendtur eller ferie med barna til Østlandet, er dette absolutt et hotell jeg kan anbefale. Skal man på weekendtur som kjærestepar, ektepar eller kompisgjeng, finnes det hotell som ligger veldig mye mer sentralt mtp Sarpsborg eller enda bedre, Fredrikstad.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡