Hotell i Trondheim - Comfort Hotel Trondheim
Det ble Comfort Trondheim ved siste opphold i Sør-Trøndelag, og dette hotellet er som alltid perfekt. Med en beliggenhet midt i byen er det kort vei til dagligvare, døgnåpne kiosker, restauranter, shopping og Trondheim sitt fantastiske nattliv. At hotellet også ligger i en rolig sidegate har vært genialt, da man ikke får alle bakdelene ved en super sentral beliggenhet. 

Vel... utenom denne gangen! Fordi denne gangen fikk jeg et hjørnerom i andre etasje rett mot hovedveien. At rommet var plaget av støy er å si det mildt, fordi når man kan høre samtalene til menneskene på fortauet nedenfor kan du tenke deg støyen fra busser og motorsykler. Etter et døgn var jeg tvungen til å bytte til et rom mot bakgården, som gjorde at resten av oppholdet mitt ble en fryd. Rommet hadde også store gulv til tak vinduer, noe jeg vanligvis elsker, men når man ligger på andre etasje og mørket har senket seg kan det være litt ubehagelig at alle og enhver har direkte innsyn i dine kveldsaktiviteter.

Neste måned på dette hotellet blir spennende da jeg har fått reservert et stor rom i fjerde etasje. Som alltid, kan jeg på det varmeste anbefale dette supre hotellet midt i Trondheim.

4 kommentarer

lisarorvik

30.09.2015 kl.22:29

Utrolig fint rom, ha en fin kveld :)

hotelliv

30.09.2015 kl.22:33

lisarorvik: Takk og i lige måde! :)

Benedikte Porsanger

01.10.2015 kl.21:15

Så super koselig ut! :D kos deg maassse!

hotelliv

01.10.2015 kl.22:55

Benedikte Porsanger: Tusen takk! :DSkriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡