Hotell i Stavanger - Clarion Hotel Energy


Etter å ha bodd på stort sett det samme hotellet de siste månedene i Stavanger var jeg glad da jeg fikk høre at jeg skulle bo på dette. Det er veldig kjekt å bo midt i sentrum, men med mindre det er helg så er det faktisk ganske hyggelig å få bo litt utenfor også. Stavanger er det stedet i Norge som har fått hardest medfart etter svake oljepriser, og det merker man på hotellpriser i byen. Dette hotellet er enkelt Choice-kjeden sitt flaggship i Stavanger, men med priser på nivå med Comfort midt i byen er det vanskelig å ikke la seg friste ihvertfall i noen dager.

Med romdesignasjon 6000 fikk jeg gleden av å bo på en nydelig suite i øverste etasje med nær 180 garder utsikt fra skråvinduer som gikk fra gulv til tak. Selv uten sjøutsikt er dette en av de fineste suitene jeg har bodd på. Utsikten og de gigantiske vinduene gjorde dette rommet til en helt aldeles spektakulær opplevelse. Hotellet imponerte også på andre områder, deriblant kundeservice. Som Choice-medlem får man mulighet å velge en medlemsfordel, jeg har bla valgt gratis brus. Dette er en brus jeg vanligvis kan hente i resepsjonen eller ta fra minibaren dersom dette er utstyrt. Da det ikke fantes Fanta i minibaren tok jeg turen ned til resepsjonen, men da jeg kom ned ble jeg skuffet at de ikke hadde Fanta der heller. Damen i resepsjonen fortalte at hun skulle få noen fra den stengte restauranten til komme opp på rommet mitt med en Fanta så snart som mulig. En liten ting å gjøre, men jeg ble imponert over hvor lett og smidig personalet ordnet problemet.

Som dere nok skjønner er dette et nydelig hotell jeg hadde ett flott opphold ved. Dersom man kan klare seg uten å bo i Stavanger sentrum kan jeg anbefale dette hotellet på det varmeste. Hotellet ligger helt greit sentralt dersom man besitter bil, men befinner seg en god 51min spasertur fra sentrum.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡