Hotellfrokost

Etter å ha truffet en fantastisk fastleser idag, fikk jeg forespørsel om å skrive litt om hotellfrokost. Så jeg takker meget for forespørselen, og tar gjerne imot forespørsler på andre temaer dere lurer på. Så hotellfrokost da, dette er noe jeg hører at alle elsker. Ferskt brød, et hav av forskjellige pålegg, nystekte egg, nykokte egg, eggerøre, bacon osv osv. Dette er det alle forbinder med hotellfrokost, og ja, dette stemmer nok med virkeligheten mesteparten av tiden. Før jeg laget dette innlegget tenkte jeg at det måtte jo florere med bilder at flotte hotellfrokoster på mobilen min. Men nei, etter å ha hatt mobilen min i ett helt år nå i september hadde jeg ikke tatt ett eneste bilde av hotellfrokoster. "Porque no?" Tenker du kanskje?

Svaret er ganske enkelt, selv om frokost på hotell er noe de fleste tenker er luksusen selv, så er det som alt annet. Etter to måneder med egg og bacon hver morgen blir man mildt sagt meget lei. Det spiller ingen rolle hvor god maten er, man, eller i allefall jeg blir lei om det samme spises for ofte. Jeg har vært så lei at jeg ikke tror at jeg har spist en eneste hotellfrokost siden mars i år. Som alt annet trenger man variasjon, og det er nettopp derfor jeg har hoppet over hotellfrokosten. Alternativ til egg og bacon blir skive med et eller annet pålegg, men etter å ha spist skiver siden første året på barneskolen finnes det få ord som beskriver hvor lei jeg er av denne næringsvaren. For dere som kun bor på hotell noen ganger i året, nyt den nydelige hotellfrokosten så masse som dere orker, fordi den er som sagt veldig god mesteparten av tiden. Dere er på den måten heldige, og jeg tror jeg måtte ha sluttet å bo på hotell for å kunne nyte den igjen. Ordtaket "for mye av det gode" er absolutt et uttrykk som fortsatt lever i beste velbehold.

2 kommentarer

Miriam

23.09.2015 kl.21:43

Hva??! Litt forsinket reaksjon her, har hatt sykt barn. Men sjokolademelk og kyllingsalat i stede for en skikkelig hotellfrokost? Det er en skam :)

Disse for eksempel har egen barista i norgestoppe­n, en egen omelett-kokk og en dedikert smoothie- og Juicekokk. http://www.adressa.no/nyheter/okonomi/article11568098.ece

hotelliv

30.09.2015 kl.20:40

Miriam: Variasjon er nøkkelen vettu! Skal prøve frokosten på det hotellet dersom jeg bor der noen gang ! :)Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡