Hotell i Kristiansand - Comfort Hotel Kristiansand


Må si at dette hotellet fort har blitt yndlingshotellet i Kristiansand. Hotellet er fint og moderne, med gode størrelser på rommene. Med en beliggenhet i smørøyet av Kristinsand, midt mellom markens og togstasjonen, er alt av servicetilbud ol. innen en arms rekkevidde. Selv om hotellet ligger midt i sentrum er beliggenheten faktisk i en rolig sidegate uten hverken biltrafikk eller støy fram folkemengder. Støy fra både trafikk og folk generelt kan ofte være en bakside av sentral beliggenhet. Spesielt på sommertid når man ofte må ha åpne vinduer for å ikke dø av varme på aircondition-løse rom, men også støy fra festglade nordmenn kan være meget sjenerende.

Rommet jeg bodde på hadde en morsom funksjon jeg ikke har sett før, en køyeseng som var gjemt inni veggen. Du leste korrekt, gjemt inni veggen. Rett og slett en genialt løsning som var kjempe enkel å bruke, samt plassbesparende. En annen veldig positiv ting med dette hotellet er egen parkering med inngang fra selve hotellet, noe som er veldig sjeldent å finne på et sentrumshotell. Så er du eller dere på jakt etter et bra hotell for opphold i Kristiansand kan jeg anbefale dette hotellet på det varmeste!

 

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡