Hotell i Sandefjord - Clarion Collection Hotel Atlantic


Etter en dårlig opplevelse som Platinum-medlem i Choice kjeden på dette hotellet for noen måneder siden var jeg spent på behandlingen denne gangen. Forrige gang jeg bodde på dette hotellet fikk jeg hverken romoppgraderingen eller mulighet til å sjekke ut seint, noe jeg har krav på ifølge Choice kjeden sine egne vilkår. Heldigvis fikk jeg tildelt et dobbeltrom, samtidig som at det ikke var noen problemer med sein utsjekk søndagen. Og alt dette er veldig bra, ikke minst fordi Choice kjeden gir meg disse vilkårene frivillig, men også fordi dette er faktisk et meget fint hotell i en veldig fin by. Som dere kan se på bildene holder rommet veldig høy standard og klasse! Smakfullt innredning med fløtte møbler gir rommet en nydelig atmosfære.

Dette er andre gang jeg er i Sandfjord på sommerhalvåret, og jeg må si at dette er en perle av en sommerby. Sentrum er ganske liten da dette ikke er en stor by, men alt er laget til veldig fint i denne byen, både gater og arkitektur. Sandefjord er absolutt en av mine favoritt sommersteder, en virkelig perle! Et lite stykke utenfor sentrum finner man en nydelig langgrunn sandstrand. Da jeg ikke hadde det beste været i Barcelona, var det ekstra kjekt å kunne ta søndagen på stranden i Sandefjord. Vannet var riktignok iskaldt, men 25 grader og strålende sol på land er noe jeg kan leve med. Hotellet ligger nokså i sentrum, og selv om jeg hadde en hyggelig opplevelse denne gangen nøler jeg med å kunne anbefale hotellet til andre. Stillingen er nå 1-1 etter en dårlig opplevelse og en god opplevelse på dette hotellet. Forhåpentligvis vil jeg kunne ha flere gode opplevelser på dette hotellet, men sånn det ligger an nå kan jeg faktisk ikke anbefale dette hotellet før jeg opplever flere gode opphold.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡