Hotell i Barcelona - Hotel Barcelona Golf Resort & Spa


Resten av uken i Barcelona var på dette flotte hotellet 40 minutter innland fra Barcelona. Du tenker kanskje kjipt å bo så langt fra stranden, men forutsetningen ved å bo på dette hotellet var å ha leiebil. Likevel, å måtte kjøre 40 min for å komme til stranden er likevel ikke optimalt, og jeg er helt enig, neste gang blir det å bo på hotell i nærheten av stranden. På denne turen var det nok greit å bo her og ha leiebil fordi været den uken var heller ustabilt. Det var flere dager med regn og temperaturer ned mot 20-tallet. Så var faktisk nødt til å kjøre noen timer de fleste dager for å finne sol og varme, ikke akkurat noen man forventer på en tur til solfylte Spania. De fine med det var jo at vi gått på 5 ulike strender iløpet av uken. Hotellet hadde et ganske fint basseng, men jeg foretrekker stranden når det er et alternativ.

Hotellet var faktisk veldig fint, og med store og flotte rom. Badet var kanskje det kuleste, med en åpen løsning mot resten av rommet. Badet er noen av det største jeg har sett på et hotellrom, og er langt over det jeg har sett av bad på norske hotell. Med egen aircondition var det enkelt og behagelig å ha perfekt temperatur også, noe jeg savnet umiddelbart da jeg kom hjem til norske hotell igjen! Så et fint hotell med flotte rom ja, men, og en stor MEN! Servicen på hotellet er noe av det verste jeg har opplevd! Ved ankomst klokken 14 ble vi fortalt at rommene skulle være klare om ca 30 min, dette ble vi fortalt helt frem til kl 16:30 da rommene endelig var klare. To en halv timer med venting! Lei av å vente og glad for å ha ikke kastet vekk absolutt hele dagen med venting ankom jeg et rom som ikke var i nærheten av innsjekkingsklart! Rommet stinket parfyme og det så ut som noen nettopp hadde hatt fest der. Jeg stormet ned til resepsjonen og fikk heldigvis overlevert nøkkelkort til et rom som var vasket og ryddet.

Etter dette heller uheldige første inntrykket ble dessverre ikke servicen noe bedre. De ansatte i resepsjonen oppførte seg som zombier, uten smil og med døde blikk. Restauranten / baren hadde hyggeligere ansatte som i det minste smilte, men med ekstreme ventetider på å få bestille var heller ikke dette en god opplevelse. Og hotellet manglet også en annen vesentlig ting, en mini-kiosk. Så det var med andre ord helt umulig å få kjøpt seg noe å drikke eller å spise etter at restauranten var stengt, altså hva pokker?! Dette er noe så og si alle norske hotell har, ja de selger ting drit dyrt, men du har i det minste muligheten til å kjøpe deg noe dersom det er behov. Dette er nok noe hotellene tjener fett på, men er også noe jeg setter kjempe stor pris på. Er jeg sulten eller tørst på kvelden eller midt på natten kan jeg enkelt hoppe i heisen å få kjøpt meg noe. Som dere skjønner er ikke dette et hotell jeg egentlig kan anbefale til noen. Er du jakt etter et rolig hotell som er litt tilbaketrukket fra en by busslast med turister finnes det mange bedre hotell enn dette i Spania. Hold dere unna! 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡