Hotell i Barcelona - Hotel Catalonia La Sagrada Familia
Ankom ikke hotell før kl 02:00 natt til forrige fredag, etter at flyet fra Gardermoen var 1,5 timer forsinket. Bildene jeg har brukt her fra Google da jeg glemte å ta bilder ved ankomst. Hotellet var faktisk overraskende fint og moderne, med super aircondition. Det eneste jeg hadde å bemerke, var at rommet luktet røyk, men dette forsvant etter en dag. Før avreise hadde jeg forhørt meg om steder å sjekke ut, samt også fra en hyggelig Fransk dame fra drammen på flyet. Stedet som gjentok seg var La Rambla, dette burde vi absolutt sjekke ut på dagtid og nattestid. Har jeg en anbefaling så er det å holde seg unna La Rambla, som etter min mening er en skitten og ekkel turistfelle. Gaten er stappfullt av turister, lommetyvbander og gateselgere som stopper deg hver tiende meter for å selge deg øl og narkotika! Utestedene på La Rambla er heller ikke bedre, med norske priser, svindyr cover-charge og dårlig service! Mitt råd er derfor, med mindre du skal på fyllatur uten hensyn til liv, helse og økonomi, hold dere unna La Rambla!

Byen er generelt en veldig fin by, men å reise for å oppdage selve byen ville jeg anbefalt å gjøre utenom sesong. Og med kun to dager i selve byen hadde jeg ikke mye tid til å se så veldig mye heller. En uke eller to sent på høsten eller på våren tror jeg hadde vært perfekt for oppdagelse av Barcelona. Så med det som teknisk sett var 1,5 dager fikk jeg dessverre egentlig ikke dannet meg et skikkelig inntrykk av byen. Lørdagen regnet det i Barca, og siden jeg var mer higen på strand og sol, ble det en kjøretur en time sør til Sitges istedet for sightseeing. Sightseeingen som ble foretatt var å kjøre forbi den historiske kirken La Sagrada Familia, som er en helt sinnsyk konstruksjon som absolutt må sees med det blotte øyet!

 

 

2 kommentarer

Anonym

25.08.2015 kl.00:21

Fin blogg! :D

hotelliv

25.08.2015 kl.00:22

Anonym: Takk skal du ha! :DSkriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡