Hotell i Kristiansand - Comfort Hotel Kristiansand
Jeg beklager så masse for seine oppdateringer, skal prøve å få ut flere innlegg denne uken. Mye arbeid, sene kvelder og en uke i Spania har resultert i lite tid til blogging. For nøyaktig nesten en måned siden sjekket jeg inn på dette flotte hotellet i sentrum av Kristiansand, hotellet ligger ca 30 meter fra Markens, så en meget sentral beliggenhet. Jeg hadde strålende vær helgen jeg tilbragte i denne byen, mulig jeg har vært veldig heldig, men jeg syntes jeg har hatt fint og varmt vær helt siden begynnelsen av Juli. Mulig reisingen ha ført til at jeg har bommet på alt det dårlige været jeg hører alle snakket om? 

Apropos vær, om sommeren er fint og varmt vær noe alle ønsker seg. Fint og varmt vær har riktignok en bakside, og det er varme hotellrom. Etter en uke i Spania på to ulike hotell (to ulike hotell på en uke? klart, som i typisk hotelliv stil) satte jeg virkelig pris på aircondition på rommene. Jeg er av typen som liker å ha det kaldt når jeg skal sove, eller jeg sover veldig dårlig når det er varmt. Norske hotell, de har dessverre ikke aircondition, i alle fall ingen av de hotellene jeg har bodd på. Så det høres veldig rart å si dette, spesielt jeg som elsker sol og varme, men jeg gleder meg til det begynner å bli kaldt igjen!

Comfort Hotel Kristiansand er et super sentralt og fint hotell med høy standard i hjertet av byen, kun et steinkast unna alt som heter togstasjon, shopping, restauranter, barer og alt annet som gjør en by til en by. Jeg kan på det varmeste anbefale dette hotellet for turer til denne Sørlandspærlen.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡