Hotell i Skien - Clarion Collection Bryggeparken
Til tider kan det virke som jeg klager mye, og at jeg er veldig pirkete på enkelte ting. Tenk om din leilighet eller ditt hus endret størrelse og innredning, samt at strømuttak flyttet rundt flere ganger i uken. Det er en måte å forestille seg hvordan mitt forhold til hotell er, jeg bor i en leilighet der ting stadig endrer seg. Da er det også lett å bli opphengt i detaljer, ja til og med frustrert noen ganger. Noen ganger får man tildelt rom man gleder seg til å sjekke ut av, mens andre ganger får man rom en kunne tilbragt uker på. Sist nevnte opplevde jeg på et nydelig hotell i Skien.

Jeg visste jeg hadde fått oppgradert rom, men jeg ante fred og ingen fare da låsen laget den karakteristiske åpne-lyden, det grønne lyset tente og jeg dyttet døren opp. Etter å tilbragt så mye tid på hotell som jeg gjør er det lite som overrasker meg lenger, men dette var virkelig en sjokkopplevelse. Med hjørneplassering i hotellets øverste etasje hadde jeg fått tildelt en suite med navnet DS Asmund Vinje. Noe som virkelig satte meg litt ut, noe som jeg ikke oppdaget før senere var at rommet til og med hadde engen skilting fra heisen!

Suiten med egen stue, eget soverom, eget spisebord og nydelig utsikt over bryggen i Skien må ha vært rundt en 50kvm. Rommet var utstyrt med badekar, morgenkåper og TV både i stuen og på soverommet. Med andre ord er dette muligens det fineste jeg har bodd på i Norge. Jeg kan uten tvil anbefale dette flotte hotellet, men med mindre du bestiller en suite eller er platinummedlem i Choice-kjeden kan en ikke regne med å få et rom som dette. Uansett så koste jeg meg stort en varm og solfylt dag på dette rommet i slutten av juli. Denne dagen var det absolutt ingenting å klage på eller pirke etter.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡