Hotell i Tønsberg - Quality Hotel Klubben
Har av en eller annen grunn klart å bomme på alle festivaler og konserter i sommer med en eller to dager. Sommeren har vært en tid jeg vanligvis har vært mye på konserter og festivaler, Palmesus og Odderøya har vært noen av de store høydepunktene. Så det var ingen bombe at jeg ankom Tønsberg to dager etter Slottsfjellfestivalen var ferdig, typisk. Etter noen julidager i Tønsberg er jeg temmelig sikker på at en helg i Tønsberg hadde vært kjekkere en helgen i Gøteborg.

Quality Hotel Klubben ser ut til å være et hotell fra 80-tallet der interiøret mulig var pusset opp på begynnelsen av 2000-tallet. Fint nok, men ikke noe spesielt. Rommet jeg fikk var i allefall ganske stort, noe som alltid er veldig hyggelig. Et helt greit hotell med sentral beliggenhet i sentrum, og kun et steinkast unna bryggen. Om en skal bo på hotellet kan et tips være å spørre om rom mot sidegatene, fordi rom mot hovedveien kan være støyete, samt rom mot bakgården der det finnes et gigantisk vifteanlegg. En annen ting å bemerke er at hoved resepsjonisten (en godt voksen damen) kan virke uhyggelig og på grensen til arrogant. 

Tønsberg er en veldig koselig sommerby med masse liv på den flotte bryggen nå på sommeren. Bryggen er full av restauranter og barer, og selve bryggen er en veldig fin plass å oppholde seg når det er sol og varme.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡