Utested i Gøteborg - Backstage

Selv om Gøteborg så langt ikke hadde levd opp til forventningene, måtte vi prøve utelivet når vi først var i byen. Etter å ha hørt litt rundt med lokale og nordmenn som hadde bodd i byen ble vi anbefalt et sted ved navnet Backstage. Dette stedet skulle uten tvil være Gøteborgs beste utested. Utestedet er kun åpent om sommeren og er faktisk Backstagen på Stora Teatern, Gøteborg største teater. Jeg syntes at dette er et ganske kult konsept. Det er også uteservering under et stort partytelt bak selve backstagen. Tilsammen gjør dette utestedet til en medium størrelse nattklubb.

Ved ankomst ble vi møtt med SEK 180 i cover charge, noe som gjorde at vi nesten snudde i døren. Det viste seg at dette er normal cover i Gøteborg, så da hadde vi ikke annet valg enn å betale med glede. En ting som er greit å nevne er at når du har betalt deg inn får du ingen stempel, så om du forlater utestedet kommer du ikke inn igjen uten å betale. Endelig inne på utestedet var det vanskelig å skjønne all hypen, har vært på tonnevis av utestedet som så kulere og freshere ut. En annen ting vi merket var at det var svært lite sitteplasser, og de sitteplassene som fantes var alle med ryggen til veggen og pekte mot baren i midten.

Da vi kom i halvtoll tiden var det rimelig tomt, men iløpet av den første timen fylte stedet seg helt fullt. Musikken ble spilt så høyt at det var veldig vanskelig å snakke med noen, og bassen så kraftig at om du ikke holdt ølen din ville den falle av bordet (noe jeg lærte ved å ikke holde ølen). Rundt kl 01:00 hadde stemningen løftet seg opp til en himmelsk atmosfære. og den høye musikken på det førsteklasses anlegget gav følelsen av min forrige Avicii konsert. Vi begynte nå å skjønne hypen, men dette var bare begynnelsen.

Rundt kl 02:00 klikket det helt, lysshow, røykmaskiner, konfetti fra taket, stjerneskudd på champangeflasker, bartendere svingende med svære Backstage flagg og en DJ som spilte godlåt etter godlåt gjorde dette utestedet til en opplevelse jeg aldri har vært i nærheten av! Helt sinnsykt med andre ord, noe av det kuleste jeg noen sinne har vært med på med et stemningsnivå jeg kun har opplevd på de beste konsertene. For å si det rett ut, den kvelden og det utestedet gjorde en heller nøktern opplevelse av Gøteborg verdt alle pengene. Backstage kan absolutt anbefales på det aller varmeste!
Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡