Hotell i Trondheim - Comfort Hotel Trondheim


Bodde i Trondheim i nesten en uke og da er det ikke alltid at man har mulighet til å bo på samme hotell under hele oppholdet. Etter en natt på Clarion Collection Hotel Grand Olav flyttet jeg 100 meter over gaten til dette hotellet, Comfort Hotell Trondheim. Comfort hotellene er liksom to hakk ned fra Clarion (Quality er steget i mellom), men nye Comfort hotell er ofte finere mange eldre Clarion hotell etter min mening. De fleste Comfort hotellene jeg har bodd på har faktisk vært finere enn Quality hotellene!

Med et stort og moderne rom med vinduer fra gulv til tak fikk jeg virkelig følelsen av å bo i en leilighet midt i byen. Hotellet sitter vis a vis Nova Kino, så beliggenheten er meget sentral. Med kort gangavstand til døgnåpne kiosker, dagligvare butikk, restauranter og utesteder er dette hotellet perfekt for weekendturer til Trondheim. Med tanke på romstandard og beliggenhet er dette en av mine favoritt hotell trønderbyen!

Trondheim torg - 700m (8min å spasere)
Solsiden - 750m (10min å spasere)
Carl Johans gate - 230m (3min å spasere)
Trondheim S - 600m (7min å spasere) 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡