Hotell i Trondheim - Clarion Collection Hotel Grand Olav


Bodde i forrige uke (vet, begynner å henge litt etter på innleggene) på dette flotte hotellet i Trondheim. Av en eller annen grunn så ligger dette hotellet rett ved siden av Clarion Collection Hotel Bakeriet, ikke spør meg hvorfor de setter to Clarion hotell vegg i vegg med hverandre. På den andre siden er dette hotellet veldig mye finere og nyere enn Bakeriet, så jeg klager ikke. Store rom, flott innredning og nydelige bad har jeg blitt vant til med å bo på Clarion hotellene. Kan heller ikke klage på den utsikten mot Solsiden heller!

Foruten det vanlige kjedelige "fine rom" og "nice interiør" var det noen merkelige ting ved dette rommet som dere kan se i bildene over. Det første dere ser er den bamsen som ligger i stolen, porque? Den hadde en lapp på der det stod at denne bodde på rommet og hva den het. Helt ærlig syntes jeg hele den bamse greien var bare freaky. Måtte til og med spørre de i resepsjonen, men da fikk jeg svar "jada den skal være der, mange av våre gjester syntes det er koselig". Hadde dette vært et barnehotell kunne jeg skjønte det, men dette er et luksushotell midt i Trondheim. Så igjen stiller jeg spørsmålet, porque?

Den andre merkelige tingen er de to CD'ene som tilhører rommet, en Boyzone CD og en Il Divo CD fra nitten pil og bue. What liksom?! Jeg prøvde å finne en CD-spiller på rommet for å se om hotellet ville at jeg faktisk skulle høre på musikken, men det var ingen CD-spiller å finne. Er de der ved en feil kanskje? Glemte vaske damen å fjerne de en vakker vårdag i 1998 kanskje? Det finner vi nok aldri ut av. Dessverre så glemte å ta med min bærbare CD-spiller som jeg glemte på barneskolen på 90-tallet, du Sony Walkmann, meg og deg har mange gode minner sammen.

Utenom at jeg måtte dele rommet med en freaky bamse og at jeg ikke fikk spilt av CD-ene fra mine to yndlings boyband, så er dette et nydelig hotell som er plassert sentralt i Trondheim sentrum og kan anbefales på det sterkeste.

Avstander:

Trondheim torg - 850m (10min å spasere)
Solsiden - 650m (9min å spasere)
Carl Johans gate - 220m (3min å spasere)
Trondheim S - 450m (6min å spasere) 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡