Hotell i Haugesund - Clarion Collection Hotel Amanda
 Det ble et regnfullt opphold i Haugesund forrige uke, men dette satte ingen demper for nytelsen av dette nydelige hotellet. Om det ikke hadde vært for Strand Hotell Fevik sin uslåelige plassering på stranden tror jeg at dette hotellet kunne vært Norges fineste hotell. Med plassering rett på Smedasundet i Haugesund sentrum er dette hotellet perfekt for en sommertur til denne byen. Fra mini-suiten i toppetasjen var det nydelig utsikt utover sundet, da jeg satt i sofaen eller i sengen fikk jeg virkelig følelsen av å sveve høyt over byen. Foruten utsikten var det rommets innredning som virkelig toppet oppholdet, det var virkelig luksuriøst og smakfullt.

Det er kanskje ikke vanskelig å forstå at dette hotellet går rett opp på nr 2 av mine favoritt hoteller i Norge. Om man ønsker å koble av fra hverdagen kan en helgetur til dette hotellet virkelig være en fin måte å belønne seg på. Jeg kan på det varmeste anbefale Clarion Collection Hotel Amanda.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡