Hotell på Sørlandet - Strand Hotell Fevik


Det finnes kanskje hotell med mer sentral beliggenhet, rom med mer overdådig innredning og arkitektur som har vunnet flere priser. Men Strand Hotell Fevik er enkelt og greit Norges fineste hotell, ferdig arbeid. Jeg elsker den klassiske interiørstilen, den er luksuriøs, varm og ikke minst koselig. Dette er alle ting som hjelper å trekke dette hotellet opp til toppen av listen, men det som kanskje trekker mest opp er hotellets beliggenhet på Fevik strand. Kun et steinkast unna hotellets fasade ligger det en nydelig sandstrand, kan det bli bedre enn det?

Forrige måned på Sørlandet bodde jeg på Budget Hotel Kristiansand, noe som var en skikkelig nedtur. Nedturen var kanskje enda større enn det den burde være fordi jeg pleier å bo på Strand Hotell Fevik når på Sørlandet. Men jeg er glad for at jeg bodde på det hølet av et hotell i Kristiansand, fordi da jeg ankom Fevik tidsnok for å se solnedgangen med en is i hånden på stranden, var alle sorger glemt og jeg kunne sette enda større pris på denne idylliske perlen på Sørlandet. Siden jeg er på jobb på når jeg bor på disse hotellene rundt om i Norge får jeg kun "ferie" følelsen når det er i helg. På Strand Hotell Fevik får jeg "ferie" følelsen selv om det er en onsdag midt i februar, og det er en følelse ingen andre hotell klarer å gi meg. Ikke close engang.

Jeg vil også nevne personalet på dette hotellet, fordi de er muligens det beste hotellpersonalet jeg har vært borti. Alltid blide, hyggelige, hjelpsomme og man blir alltid mottatt med åpne armer. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor dette er Norges fineste hotell. De fleste hotell på mine ferder er ofte bare et stoppsted, et sted å oppholde seg noen dager før turen går videre til neste destinasjon. Et stoppsted som ofte er glemt etter noen dager, men Strand Hotell Fevik er alltid en opplevelse, en opplevelse jeg alltid gleder meg til å gjenta, et hotell jeg alltid gleder meg til å bo på igjen. Om noen hadde spurt meg om et hotell, en destinasjon som må oppleves iløpet av livet, hadde jeg fort svart uten å nøle "Strand Hotell Fevik".

Avstander:

Sandstrand - 50m (30sekunder å spasere)
Kristiansand - 50km (38min å kjøre)
Oslo - 272km (3timer og 29min å kjøre)
Stavanger - 284km (4timer og 3min å kjøre)
Bergen - 467km (7timer og 55min å kjøre)
Trondheim - 767km (9timer og 39min å kjøre)

 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡