Hotell i Oslo - Comfort Xpress Youngstorget


Forrige uke bodde jeg igjen på Comfort Xpress Youngstorget, og for dere som er faste lesere vet dere at dette er et hotell jeg liker veldig godt. Om det er snakk om weekendtur til Oslo, eller man trenger å bo i hovedstaden pga jobb er dette et veldig sentral og bra hotell. Youngtorget og Torggata som er fullt av restauranter og utesteder, samt at sentrum scene kun er et steinkast unna. Karl Johans og Oslo S er heller ikke mange minutter å gå til. Kommer man til Oslo med bil slik jeg gjør, finner man alltid ledig parkeringsplass i nærheten, noe som er ganske sykt mtp på at man så og si er i Oslo sentrum. Husk likevel at plassene koster penger å stå på ofte mellom 09:00 - 17:00.

Rommet jeg fikk tildelt denne gangen var et stort dobbeltrom (stort for å være på dette hotellet) med som vanlig veldig bra standard. Badet hadde også fin størrelse, det var til og med et skikkelig dusjkabinett! Rommet befant seg på hotellets toppetasje (mener det var 9.etasje), var vendt mot bakgården (skjermet fra støy fra gaten) og hadde en fantastisk utsikt mot Oslo Plaza og Posthust. Som dere kan se på bildet av sengen, er det en stikkontakt på hver side av sengen, enda en ting som gjør at dette rommet havner øverst på listen av rom jeg har bodd på dette hotellet. Med andre ord anbefaler jeg fortsatt dette hotellet på det sterkeste ved opphold i Oslo!

Avstander:

Youngstorget - 160m (2min å spasere)
Torggata -  200m (2min å spasere)
Karl Johans gate - 550m (6min å spasere)
Oslo S - 750m (8min å spasere) 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡