Hotell i Oslo - Quality Hotel 33


Etter Sandefjord ble det Oslo resten av helgen. Bodde på et hotell med et ganske unikt navn, egentlig ganske kult når jeg tenker meg om, Quality Hotell 33. Regner med at 33 kommer av gatenummeret. Hotellet ligger på Økern i Oslo, så ikke veldig nært sentrum, noe som forsåvidt var greit da det ble en rolig kveld. Må faktisk også nevne at personalet i resepsjonen var meget hyggelig, og informerte godt om frokost og samtidig spurte de meg om jeg kjente til hotellet. Kan faktisk ikke huske sist jeg støttet på en så informativ resepsjonist! Uten spørsmål og trøbbel ble jeg automatisk oppgradert til dobbeltrom, så det løftet også hotellopplevelsen opp enda et hakk.

Rommet er ditt standardstørrelse dobbeltrom, smakfullt innredet og med et drøss av stikkontakter, ja til og med skikkelig dusj! Så etter "problemene" med hotellet i Sandefjord var dette en fin opptur. Jeg vil si at dette hotellet er perfekt for de som skal oppholde jeg i Osloområdet, ikke har tenkt seg mye til sentrum og disponerer bil under oppholdet. Det var til og med gratis parkering tilknyttet til hotellet, noe man ikke kan ta som en selvfølge når man bor på hotell i Oslo.

Avstander:

Oslo sentrum - 15km (15min å kjøre)

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡