Hotell i Gjøvik - Comfort Grand Hotel
Det har vært en veldig travel uke, føler jeg nesten bare har hoppet fra hotell til hotell (noe jeg faktisk har). Dagene har vært svært lange, og derfor har jeg ikke hatt noe til nye innlegg(lite ork er en bedre beskrivelse). Bodde fra forrige søndag til mandag på Comfort Grand Hotel i Gjøvik, som ligger midt i byen. Hotellet er et gammelt hotell, men samtidig ganske fint. Jeg fikk et såkalt businessrom, som av en eller annen merkelig grunn hadde en dobbelseng pluss en enkeltseng. Nå vet jeg ikke hvordan andre bedrifter pleier å ly sine ansatte på reise, men det er vel et gammel uttrykk som går slik: "two's a party, three's a crowd". Så da antar jeg bare at Comfort Grand Hotel i Gjøvik ikke kjenner til dette allmenne kjente uttrykket. 

En ting jeg har latt meg irritere av er dusjer uten dører, men jeg har begynt å se et mønster rundt på norske hotellet. Mønsteret virker å være at jo eldre hotellet er, desto bedre dusj. Mens mange nye hotell har dusj uten dører og sparedusjhoder som er like effektive som en sprayflaske, har alle gamle hoteller jeg har bodd på skikkelig skodde dusjer. På disse gamle hotellene snakker vi store dusjkabinetter med dusjhoder så sterke du kan spraye ned folk med de.

Så om noen, noensinne skulle trenge å bo i Gjøvik kan vel dette hotellet anbefales. Eneste problemet jeg opplevde var at hun som stod i resepsjonen var ny, og det virket som hun hadde jobbet totalt 3 minutter og 23 sekunder som resepsjonist. Så når hun ikke fikk oss sjekket inn, måtte en servitør fra Egon restauranten som lå vegg i vegg komme bort å hjelpe. Bra jobbet med å la ansatte med totalt 38 sekunder opplæring stå alene på jobb Comfort Grand Hotel Gjøvik.

Avstander:

Tror det er en togstasjon sånn rett ned gaten fra hotellet, er ganske sikker på at Gjøvik har en togstasjon.

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡