Hotell i Stjørdal - Quality Airport Hotel Værnes


Når det fullt i Trondheim fra fredag til søndag er alternativet å bo i Nord-Trøndelag, eller å kjøre videre til sin neste destinasjon. Meg og min kollega valgte en kombinasjon av begge, bo i Stjørdal til lørdag, også reise videre til Lillehammer. Aller helst skulle vi så klart ønsket vi kunne ha bodd i Trondheim i helgen, men som vi alle lærer som små barn, kan man ikke alltid få det man ønsker seg.

Da er neste spørsmål, hvor i Nord-Trøndelag skal man bo? Stjørdal, Levanger, kanskje Steinkjer? Etter flere uker med research og kryssreferansering fant vi ut at Stjørdal var det minst deprimerende stedet å bo utifra alternativene. Alle i Steinkjer virker å hate stedet, og reiser helst til Levanger for å gå ut, mens folk ifra Levanger var hakket mindre negativ til sin hjemby, men mente at Stjørdal tilbydde et bedre uteliv.

Så valget falt naturligvis på Stjørdal, og byen ligger tross alt kun 31min med bil unna Trondheim, ute i gokk med andre ord. Etter å ha snakket med folk vi kjenner i Trondheim ble vi egentlig frarådet på det sterkeste å gå ut i Stjørdal, og som vestlendinger ble vi spesielt frarådet å gå ut på et utested som heter Bamses Pub. Man trenger gjerne ikke være rakettforsker for å skjønne at et utested på bygden ved navnet Bamses Pub er et sted som bør unngås!

Det ble med andre ord ingen tur i Stjørdal, og mest sannsynlig var det den beste avgjørelsen helsemessig! Fordi igår var vi nemlig ute i Lillehammer, en mye mer åpen by som er vant til besøk fra alle kanter. Der ble det så klart håndgemeng, og hvem var den uskyldige som havnet midt oppi det? Joda, selvfølgelig var det meg! Heldigvis endte det bra, men mer om det i et senere innlegg.

Hva med hotellet da? Det var supert det, kjempefine rom med nydelig utsikt og topp standard. Absolutt ingenting å klage på der! Hadde jeg anbefalt å bo i Stjørdal framfor Trondheim? Aldri i livet!

Avstander:

Trondheim - 34km (31min å kjøre)
Trondheim lufthavn, Værnes - 3,3km (5min å kjøre)
Stjørdal stasjon - 450m (6min å spasere)

2 kommentarer

Iselin Renée

15.06.2015 kl.14:04

Så ut som et fint hotell :)

hotelliv

16.06.2015 kl.00:11

Iselin Renée: Ja rommet var kjempe fint, så er absolutt å anbefale dersom man skal bo i Stjørdal :)Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡