Hotell i Trondheim - Clarion Collection Hotel Bakeriet


Det har vært noen veldig travle dager, og jeg har faktisk sjekket ut av dette hotellet etter to dager i Trondheim. Grunnet to konserter i Trondheim denne helgen, er alle hotell fullbooket og jeg er nødt å bo i Stjørdal for natten. Litt kjedelig siden jeg er blitt veldig glad i Trondheim, og byens fantastiske uteliv. 

Clarion Bakeriet ligger veldig sentralt i Brattøragata. Hotellet er et gammelt hotell som ut til å ha vært pusset opp på sent 80 - tidlig 90-tallet, men det også veldig fint og sjarmerende. Det var til og med et oppvarmet håndklestativ på badet! Har hørt om disse, men aldri sett de i virkeligheten.

Noen negative punkter er det likevel ved hotellet. For det første kunne jeg høre støy fra andre gjester gjennom ventilasjonsanlegget, for det andre var det ikke verdens mest tette vinduer, så jeg hørte fuglestøy tydelig (hater virkelig fuglestøy!). Det siste punktet er at badet er jo gammelt, så det var ikke så fint, og det var lite med varmekabler i gulvet.

Så dette er egentlig et veldig koselig og sentralt hotell med sentral beliggenhet, ogutenom noen negative punkter hadde jeg ikke hatt noe imot å bo her igjen.

Avstander:

Trondheim torg - 850m (10min å spasere)
Solsiden - 650m (9min å spasere)
Carl Johans gate - 220m (3min å spasere)
Trondheim S - 450m (6min å spasere) 

2 kommentarer

Veronika BS

12.06.2015 kl.23:57

Fine bilder!

hotelliv

13.06.2015 kl.00:06

Veronika BS: Tusen takk! :)Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡