Hotell i Stavanger - Comfort Hotel Stavanger


Det siste døgnet har livet mitt tatt en helomvending, fordi nå har jeg nettopp sjekket inn på mitt nye rom. Det er ikke noe spesielt med Comfort Hotel Stavanger, utenom at det ligger midt i Stavanger sentrum. Jeg tipper at det er et standard 3-stjerners hotell, og hotellet er på ingen måte hverken nytt eller moderne. Med andre ord er dette et helt ok hotell, men med fantastisk beliggenhet.

Det er to grunner til at jeg er så begeistret, første grunn er at jeg har sjekket ut av det hullet jeg bodde på igår (som de våger å kalle hotell), og den andre grunnen er at jeg nettopp har sjekket inn på en suite! Som dere ser på bildene er det natt og dag mellom det jeg bor på idag og det jeg bodde på igår, og takk gud for det. Dette føles ut som ren luksus med svær seng i egen alkove, stue med stort TV og sofa, samt et bad med eget dusjkabinett! Det er til og med stikkontakter på begge siden av sengen, ren luksus!

Avstander:

Stavanger Sentrum - 0m (tiden heisen tar ned til gateplan)
Fisketorget - 400m (4min å spasere)
Stavanger Jernbanestasjon - 500m (6min å spasere)
 

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡