Hotell i Kristiansand - Budget hotel
Når du er liten og gjør noe galt, må du gå på rommet ditt. Når du i senere alder begynner på skolen og gjør noe galt, blir du satt på gangen. Når du er myndig og gjør noe galt, blir satt i fengsel. Når jobben din er å reise rundt i hele landet og du gjør noe galt, blir du satt på Budget hotel i Kristiansand. Den siste påstanden er bare noe jeg mistenker, fordi det hadde vært en rimelig bra straff om jeg hadde gjort noe galt i jobben, noe jeg selvsagt ikke har. Likevel sitter jeg her med følelsen av at jeg har gjort noe galt, noe skikkelig galt. 

Da jeg ankom Budget hotel i Kristiansand etter flere timer kjøring fra Oslo, var den første tanken som slo meg "Hva har jeg gjort galt? Hvorfor blir jeg straffet? Var det noe jeg sa? Har jeg glemt å sende en viktig epost?". Hotellet er bokstaveligtalt laget av sammensatte brakker! Jeg tuller ikke engang, nå er jeg dønn seriøs, sammensatte brakker!

Ved innsjekk får jeg overlevert sengetøy og et håndkle, jeg skjønner fort at dette er noe jeg må montere på egenhånd. Jenten som står bak disken er kjempe hyggelig, og jeg merker at min åpenbare skeptiskhet er noe denne jenten er vant til å oppleve. Hun forteller videre med et helt seriøst ansikt "rommene har jo egne bad og det er jo en veldig fin takterrasse rett opp trappen". Jeg tenker til meg selv "Jeg regner med at det er egne bad, det står jo trossalt et stort skilt på taket med ordet hotell". Likevel begynner jeg også å tenke at de kanskje strekker begrepet hotell litt for langt. Kanskje motell hadde vært en mer presis beskrivelse?

Rommet er vel, ja.... dere kan jo bedømme selv. Utrykket "et bilde sier mer enn tusen ord" er vel korrekt å bruke her. Rommet har i det minste dusjforheng og stikkontakt ved siden av sengen, små seire som føles litt tomme ut nå. Et annet punkt hotellet har i sin favør er at det ligger så og si midt i sentrum, men det er det. Det er de tre eneste positive egenskapene ved dette hotellet. I seg selv en bra bragd, men jeg føler at hotellets negative kvaliteter overveier dets positive med grei margin.

Avstander:

Comfort Hotel Skagerak - 240m (3min å spasere)
Thon Hotel Kristiansand - 300m (4min å spasere)
Clarion Hotel Ernst - 450m (6min å spasere)
Halden fengsel - 354km (72timer å spasere) 

 

2 kommentarer

Maria

28.05.2015 kl.21:00

Hahaha - konge! med hva er prisen for en natt?

hotelliv

28.05.2015 kl.23:59

Maria: Det vet jeg faktisk, er ikke jeg som booker reisen. Men tror det var rett under Kr 500,- pr natt, så ikke spesielt billig. Vet i allefall at de siste to døgnene på Comfort Xpress i Oslo kostet rundt Kr 450,- pr natt :)Skriv en ny kommentarHvordan er det å bo nesten utelukkende på hotell, året rundt, landet rundt ? Med 25 dager på hotell hver måned, bor jeg mye mer på hotell enn "hjemme" i min leilighet. Bli med meg på reisen som er, livet på hotell

For kontakt:
riisfalch@gmail.com
RiisFalch (C) 2015
hits ♡ Design av Tonjemt ♡